80289
Book
In basket
LDR 05566nam a2200565 i 4500
001 AONk16000766
005 20180728175838.0
008 160705s2016 pl a f |000 0 pol d
020 a9788375234756
040 aREMB 001/MDcREMB 001/MDdREMB 001/MDdREMB 001/JMadREMB 001/EBdREMB 001/MDdREMB 001/EAdREMB 001/JPidREMB 001/EBo
084 a01
245 00 aZarys teorii bezpieczeństwa państwa / credakcja naukowa Jarosław Gryz ; [Jarosław Gryz - wstęp, Piotr Sienkiewicz, Halina Świeboda, Jacek Pawłowski, Izabela Oleksiewicz, Zbigniew Skwarek, Roman Kwećka, Ryszard Szpyra, Andrzej Ciupiński, Andrzej Pieczywok, Krzysztof Drabik, Marian Kozub, Mariusz Ruszel] ; Akademia Obrony Narodowej.
260 aWarszawa : bWydawnictwo Akademii Obrony Narodowej, c2016.
300 a347 stron : bilustracje (w tym kolorowe) ; c25 cm.
504 aBibliografia na stronach 340-347.
650 4 aBezpieczeństwo narodowe xteoria zPolska
650 4 aż brak haseł ang.
700 1 aGryz, Jarosław d(1971- ). eAutor eRedakcja eWstęp
700 1 aSienkiewicz, Piotr d(1945- ). eAutor
700 1 aŚwieboda, Halina. eAutor
700 1 aPawłowski, Jacek d(1946- ). eAutor
700 1 aOleksiewicz, Izabela. eAutor
700 1 aSkwarek, Zbigniew d(1962- ). eAutor
700 1 aKwećka, Roman d(1956- ). eAutor
700 1 aSzpyra, Ryszard d(1953- ). eAutor
700 1 aCiupiński, Andrzej d(1951- ). eAutor
700 1 aPieczywok, Andrzej. eAutor
700 1 aDrabik, Krzysztof. eAutor
700 1 aKozub, Marian d(1952- ). eAutor
700 1 aRuszel, Mariusz. eAutor
710 2 aAkademia Obrony Narodowej. eInstytucja sprawcza
710 2 aAkademia Obrony Narodowej. bWydawnictwo. eWydawca 4pbl
920 a978-83-7523-475-6
949 p05-009932-001-0aS/9932d20160607c26,67hCeDx0043/2016tBjA.1E
949 p05-009932-002-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-003-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-004-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-005-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-006-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-007-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-008-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-009-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-010-0aS/9932c26,67d20160607tBhMeDx0043/2016jA.1E
949 p05-009932-011-0aS/9932c28,00d20160926tBhMeDx0088/2016jA.1E
949 p05-010231-001-0aS/10231c35,00d20170112tBhMeDx0001/2017jA.2E
949 p05-010231-002-0aS/10231c35,00d20170307tEhMeDx0024/2017jA.3E
949 p09-077337-000-0a77337d20180725hAeDx/2018tBjE
949 p05-010687-000-0aS/10687c35,00d20181004tBhMeDx0116/2018jA.1E
953 aAON 6374/15
954 a355.03
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again