Form of Work
Ksi─ů┼╝ki
(300)
Publikacje naukowe
(13)
Czasopisma
(2)
Fotografie
(1)
Status
only on-site
(272)
available
(43)
unavailable
(3)
unknown
(2)
Branch
Wypo┼╝yczalnia
(45)
Czytelnia
(18)
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
(9)
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
(246)
Author
Dubicki Tadeusz (1948- )
(10)
Okęcki Stanisław (1908-1991)
(10)
Zakrzewski Jerzy (1919-2007)
(9)
Wo┼éejszo Jaros┼éaw (1962- )
(8)
┼╗egna┼éek Kazimierz (1943- )
(8)
Piuro Stanisław
(7)
Włodarski Andrzej
(7)
Zapała Lucjan
(7)
No┼╝ko Kazimierz (1923-1990)
(6)
Piekarski Henryk
(6)
Szulc Bogdan (1945- )
(6)
Wi┼Ťniewski Janusz
(6)
Juchimiuk Jan
(5)
Kruszyński Marian
(5)
Rejmisz Ryszard
(5)
Ruszczak Marek
(5)
Sachaj Ryszard
(5)
Sienkiewicz Piotr (1945- )
(5)
Adamus Mariusz
(4)
Dac J├│zef
(4)
Halik J├│zef
(4)
Jakubisiak Władysław
(4)
Kaczmarek Julian (1923-2009)
(4)
Krakowski Krzysztof
(4)
Marczak J├│zef (1944- )
(4)
Popławski Tadeusz
(4)
Broch Jakub
(3)
Dudek Lesław (1921-2016)
(3)
Dworak Roman
(3)
Dzięcioł Bogdan
(3)
Filar Władysław (1926-2019)
(3)
Gierczak Kazimierz
(3)
Gocyła Kazimierz
(3)
Izydorek Wacław
(3)
Jędruszczak Stanisław
(3)
Kucharski Marek
(3)
Machura Jerzy (1928-2017)
(3)
Madejski Andrzej (1923-2008)
(3)
Mazurkiewicz Jerzy
(3)
Michalak Wojciech (1943- )
(3)
Michniak J├│zef W┼éadys┼éaw (1946- )
(3)
Miodek Stanisław
(3)
Ruchlicki Marian
(3)
Rzemek Honorata
(3)
Tarasiuk Bogdan
(3)
W├│jcik Teofil
(3)
Zieliński Zygmunt
(3)
Świstek Andrzej
(3)
Żarski Zdzisław (1926-2006)
(3)
Żegnałek Kazimierz
(3)
Buczek J├│zef
(2)
Dawidowicz Władysław
(2)
Dorożyński Ryszard
(2)
Dyda Jan
(2)
Fr─ůcik Krystian
(2)
Gełeta Michał
(2)
Grabarski Aleksander
(2)
Grysiewicz Eugeniusz
(2)
Jadziak Emil (1926-2015)
(2)
Janiszewski Tadeusz
(2)
Jura J├│zef
(2)
Karpiński Antoni (1924-2004)
(2)
Komkov N.I
(2)
Konieczny Krzysztof (1950- )
(2)
Kostrzewski Włodzimierz
(2)
Kołosowski Władysław
(2)
Krzemień Tadeusz
(2)
Krzemiński Czesław (1929-1992)
(2)
Kr─Öcikij Janusz
(2)
Kuczalski Edmund
(2)
Kulczyński Stanisław
(2)
Kunikowski Jerzy (1945- )
(2)
Lewiński Eugeniusz
(2)
Majzner Robert (1970- )
(2)
Marcinek Marian
(2)
Miko┼éajczuk Marian (1950- )
(2)
Nawrocki Stefan
(2)
Orzechowski Jan (1920-2002)
(2)
Orłowski Leszek
(2)
Pawlikowski Ryszard
(2)
Piotrowski Sylwester
(2)
Podpora Emil
(2)
Prusiński Norbert
(2)
Puchała Franciszek
(2)
Radziński Adam M
(2)
Rodycz Stanisław
(2)
Roman Czesław
(2)
Skobel Wacław
(2)
Skotnicki Zygmunt
(2)
Skrzyp Julian (1936- )
(2)
Stangret Krzysztof
(2)
Stawicki Aleksander
(2)
Stawski Tadeusz
(2)
Szulc Bogdan
(2)
S┼éomiany Witold (1967- )
(2)
Wolny Antoni
(2)
Wydra Władysław
(2)
Wójtowicz Wiesław
(2)
Łazarek Józef
(2)
Łańcucki Edward
(2)
Year
2020 - 2021
(4)
2010 - 2019
(22)
2000 - 2009
(20)
1990 - 1999
(26)
1980 - 1989
(123)
1970 - 1979
(46)
1960 - 1969
(48)
1950 - 1959
(3)
1940 - 1949
(5)
1920 - 1929
(1)
1910 - 1919
(1)
1890 - 1899
(2)
1840 - 1849
(1)
Time Period of Creation
1945-1989
(48)
2001-
(18)
1939-1945
(2)
1989-2000
(2)
1914-1918
(1)
Country
Poland
(293)
Russia (Federation)
(2)
unknown (xxx)
(2)
Australia
(1)
unknown (d)
(1)
France
(1)
Germany
(1)
United Kingdom
(1)
Language
Polish
(298)
German
(2)
Russian
(2)
Subject
Akademia Sztabu Generalnego Wojska Polskiego
(204)
Academy of the General Staff of the Polish Army
(128)
Sztaby wojskowe
(59)
Szkolnictwo wojskowe wy┼╝sze
(48)
ż brak haseł ang
(48)
Kształcenie wojskowe
(45)
Military staffs
(45)
Military education
(39)
Military high education system
(30)
Dowodzenie (wojsk.)
(25)
Szkolenie wojskowe
(22)
Command and control
(19)
Military training
(18)
┼ü─ůczno┼Ť─ç wojskowa
(18)
Military communications
(15)
Oddział II Sztabu Generalnego Wojska Polskiego
(14)
Wywiad wojskowy polski
(13)
Operacje zaczepne
(12)
Rozpoznanie wojskowe
(12)
Dydaktyka wojskowa
(11)
Offensive operations
(11)
Lotnictwo wojskowe
(10)
Military didactics
(10)
Sztab Generalny Wojska Polskiego
(10)
Military intelligence, reconnaissance and surveillance
(9)
Dow├│dcy
(8)
II wojna ┼Ťwiatowa (1939-1945)
(8)
Military information systems
(8)
Systemy informatyczne wojskowe
(8)
Wojna 1939-1945 r.
(8)
Wojsko
(8)
Wywiad wojskowy
(8)
─ćwiczenia wojskowe
(8)
Attack
(7)
Commanders
(7)
Dywizja zmechanizowana
(7)
Informatyka wojskowa
(7)
Military aviation
(7)
Military exercises
(7)
Natarcie
(7)
Operacje obronne
(7)
Akademia Obrony Narodowej
(6)
Decyzje (wojsk.)
(6)
Defensive operations
(6)
Land forces
(6)
Mechanized division
(6)
Military informatics
(6)
Officers
(6)
Oficerowie (wojsk.)
(6)
Wojska l─ůdowe
(6)
Command and control systems
(5)
Decisions
(5)
Logistyka wojskowa
(5)
Military theory
(5)
Obrona terytorialna
(5)
World War II (1939-1945)
(5)
Zwi─ůzki taktyczne
(5)
Absolwenci szkół wojskowych
(4)
Antiaircraft artillery
(4)
Artyleria przeciwlotnicza
(4)
Combat readiness
(4)
Dywizja
(4)
Działania operacyjne
(4)
Efektywno┼Ť─ç nauczania
(4)
Exercises with headquarters and staffs
(4)
Geografia wojenna
(4)
Historia wojskowa
(4)
Informacja (wojsk.)
(4)
Information (mil.)
(4)
My┼Ťl wojskowa
(4)
Służba sztabów polowa
(4)
Territorial defence
(4)
─ćwiczenia z dow├│dztwami i sztabami
(4)
┼ü─ůczno┼Ť─ç wojskowa polowa
(4)
Air defence
(3)
Automation
(3)
Automatyzacja
(3)
Gotowo┼Ť─ç bojowa
(3)
Lotnicza Akademia Wojskowa
(3)
Military geography
(3)
Military justice
(3)
Military logistics
(3)
Military school graduates
(3)
National Defence University
(3)
Systemy dowodzenia
(3)
Szkolenie taktyczne
(3)
Sztuka wojenna
(3)
S─ůdownictwo wojskowe
(3)
Taktyka
(3)
Wojsko Polskie (1918-1939)
(3)
Wojsko Polskie na Wschodzie (1943-1945)
(3)
Zaopatrzenie wojsk
(3)
Zwi─ůzki operacyjne
(3)
1 Armia (Wojsko Polskie na Wschodzie ; 1943-1945)
(2)
Air forces
(2)
Ammunition
(2)
Amunicja
(2)
Badania naukowe w wojsku
(2)
Battalion (mil.)
(2)
Bibliografia wojskowa
(2)
Subject: time
1901-2000
(86)
1945-1989
(67)
1918-1939
(18)
1939-1945
(9)
1918-
(4)
1914-1918
(2)
2001-
(2)
1801-1900
(1)
1989-2000
(1)
Subject: place
Polska
(24)
Rembert├│w (Warszawa ; cz─Ö┼Ť─ç miasta)
(4)
NATO countries
(3)
ZSRR
(3)
Francja
(2)
Kraje NATO
(2)
Niemcy
(2)
Poland
(2)
Rosja
(2)
Anglia (Wielka Brytania)
(1)
Czechosłowacja
(1)
Jugosławia
(1)
NATO
(1)
Russia
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Genre/Form
Rozprawa doktorska
(118)
Doctoral thesis
(117)
Postdoctoral degree
(16)
Rozprawa habilitacyjna
(16)
Regulaminy i instrukcje wojskowe
(7)
Podr─Öcznik akademicki
(6)
Bibliografia wojskowa
(5)
Military bibliography
(5)
Military regulations and instructions
(5)
Monografia
(5)
Praca zbiorowa
(5)
Academic handbook
(4)
Materiały konferencyjne
(4)
Conference materials
(3)
Lecture
(3)
Prace naukowo-badawcze
(3)
Scientific research papers
(3)
Wykład
(3)
Biografia
(2)
Opracowanie
(2)
Podr─Öcznik
(2)
Poradnik
(2)
Źródła historyczne
(2)
Album
(1)
Guide-books
(1)
Historical sources
(1)
Lacture
(1)
Military orders
(1)
Pamiętniki żołnierskie polskie
(1)
Referat
(1)
Report
(1)
Rozkazy wojskowe
(1)
Soldier's diaries
(1)
Sprawozdanie
(1)
Wydawnictwo źródłowe
(1)
Domain
Bezpiecze┼ästwo i wojskowo┼Ť─ç
(71)
Historia
(20)
Edukacja i pedagogika
(2)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(2)
303 results Filter
Authority data
Sztaby wojskowe (hasło przedmiotowe)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/1590 (43 egz.)
No cover
Journal
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. C/76+CD wyd. spec./2014 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
O sztabach / przez Chrzanowskiego. - Pary┼╝ : [wydawca nieznany], 1847. - 18 stron ; 20 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
Copies are only available in the library: sygn. 6901/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
All copies are currently on loan: sygn. S/8662 (1 egz.)
D┼éugo┼Ť─ç kolejki oczekuj─ůcych: 2.
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
All copies are currently on loan: sygn. S/9083, S/8762 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
Vademecum oficera sztabu / Wyższa Szkoła Wojenna. - Szkocja : WSW, 1945. - Skoroszyt ([121] k. w tym złoż. : rys., tab.).
Verso k. nie zadrukowane
Ksi─ů┼╝ka archiwalna, po zarezerwowaniu, dost─Öpna w Czytelni.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 2538/II (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
Copies are only available in the library: sygn. 85832 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 397/II (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 14481/III (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
Copies are only available in the library: sygn. 85858 cz.2A (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
(Kwartalnik Bellona : pismo naukowe / Ministerstwo Obrony Narodowej, ISSN 1897-7065. Wyd. specjalne)
Spis tre┼Ťci tak┼╝e w j─Öz. ang.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. C/76 wyd. spec./2010 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 50409 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Ogólne zasady pracy sztabowej / tł. z niem. Jerzy Rogalski. - Warszawa : AON, 1996. - 44 s. : rys., tab. ; 21 cm.
Tł. z: Allgemeine Grundlagen der Stabsarbeit sygn. 655/IV
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/3094 (14 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 48892 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Wy┼é─ůcznie do u┼╝ytku s┼éu┼╝bowego. Zmieniono na jawne.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
Copies are only available in the library: sygn. 85858 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 12739 (1 egz.)
No cover
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 48927 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again