Form of Work
Ksi─ů┼╝ki
(1012)
Publikacje naukowe
(29)
Publikacje fachowe
(25)
Pliki i bazy danych
(10)
Czasopisma
(2)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje popularnonaukowe
(2)
Druki ulotne
(1)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Mapy
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Status
only on-site
(912)
available
(304)
unavailable
(18)
unknown
(6)
Branch
Wypo┼╝yczalnia
(326)
Czytelnia
(90)
Ksi─Ögozbi├│r zastrze┼╝ony
(9)
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
(815)
Author
Wo┼éejszo Jaros┼éaw (1962- )
(76)
Posobiec Jan (1963- )
(39)
Tomaszewski Adam (1946- )
(38)
Janczak J├│zef (1950- )
(36)
Michniak J├│zef W┼éadys┼éaw (1946- )
(32)
Wrzosek Marek (1963- )
(32)
Mazurek Zbigniew
(31)
Wisz Andrzej (1963- )
(30)
Kaczmarek Waldemar (1954- )
(29)
Nowak Eugeniusz (1946- )
(28)
Jarecki Czes┼éaw (1945- )
(27)
Prusi┼äski Norbert (1967- )
(27)
Zieliński Jerzy
(25)
┼Ücibiorek Zbigniew (1949- )
(25)
Szulc Bogdan M. (1945- )
(24)
Strzoda Marek (1965- )
(23)
Huzarski Micha┼é (1942- )
(22)
Cie┼Ťlak Eugeniusz (1966- )
(21)
Dela Piotr
(21)
Krakowski Krzysztof
(21)
Kr─Öcikij Janusz (1964- )
(21)
Kubi┼äski Marek (1966- )
(21)
Sobolewski Grzegorz (1965- )
(21)
Glen Andrzej (1956- )
(20)
Lidwa Witold (1950- )
(20)
Chrobak Ryszard (1960- )
(19)
Kowalkowski Stanis┼éaw (1964- )
(19)
Szustek Roman
(19)
Barczak Andrzej
(18)
Czupry┼äski Andrzej (1960- )
(18)
Cie┼Ťlar Pawe┼é (1949- )
(17)
Kawka Waldemar (1963- )
(17)
Kurasiński Zdzisław
(17)
Halik J├│zef
(16)
Juncewicz Arkadiusz
(16)
Polak Andrzej (1964- )
(16)
Majewski Tomasz (wojskowo┼Ť─ç)
(15)
Pa┼║dziorek Przemys┼éaw (1966- )
(15)
Radomyski Adam (1966- )
(15)
Kuriata Ryszard (1951-2016)
(14)
Marczyk Maciej (1969- )
(14)
Scheffs Waldemar (1962- )
(14)
┼Üladkowski Stanis┼éaw (1947- )
(14)
Bujak Andrzej
(13)
Ma┼äkowski Romuald (1942- )
(13)
Fiołna Zbigniew
(12)
Joniak Jacek
(12)
Knetki Jan (1953- )
(12)
Koziej Stanis┼éaw (1943- )
(12)
Michalak Artur (1974- )
(12)
Słowik Jerzy
(12)
Wiatr Mariusz (1955- )
(12)
Elak Leszek (1971- )
(11)
Halama Adam
(11)
Klawitter Zbigniew
(11)
Malinowski Piotr
(11)
Rubaj Tomasz
(11)
Daniluk Piotr (1964- )
(10)
Fr─ůczek Mariusz (1971- )
(10)
Kalinowski Jan
(10)
Michalak Wojciech (1943- )
(10)
Szczurowski Wojciech
(10)
Trembecki Jacek (1965- )
(10)
Bartnik Ryszard (1963- )
(9)
Ciborowski Leopold (1944- )
(9)
Cie┼Ťlik Jerzy
(9)
Golemiec Jerzy
(9)
G├│rski Pawe┼é (1965- )
(9)
Paw┼éowski Jacek (1946- )
(9)
Piotrowski Sylwester (1931-2004)
(9)
Ros┼éan Grzegorz (1965- )
(9)
Tomaszewski Jarosław
(9)
Wi─Öcek Wojciech (1974- )
(9)
Wronka Sławomir
(9)
Zajas Stanis┼éaw (1952- )
(9)
Zieli┼äski Tadeusz (1973- )
(9)
Brzozowski Jan
(8)
Burawski Zdzisław
(8)
Chruszczyk Tadeusz
(8)
Dobija Konrad
(8)
Klimkiewicz Zbigniew
(8)
Korzeniowski Stanis┼éaw (1951- )
(8)
Kulma Wiesław
(8)
Redziak Zbigniew
(8)
Salak Kazimierz
(8)
Łokociejewski Marian
(8)
Całkowski Tomasz
(7)
Gburek Andrzej
(7)
Krzeszowski Wies┼éaw (1963- )
(7)
Leszczyński Andrzej
(7)
Mamcarz Krzysztof
(7)
Michalak Artur
(7)
Nowak Andrzej (1956- )
(7)
Suchora Stefan
(7)
Szuszczyński Paweł
(7)
Wi┼Ťniewski Jaros┼éaw (1966- )
(7)
Wysocki Krzysztof
(7)
Ślipiec Jeremiasz (1964-2014)
(7)
Bogusz Tadeusz
(6)
Czajka Krzysztof
(6)
Year
2020 - 2022
(25)
2010 - 2019
(177)
2000 - 2009
(437)
1990 - 1999
(222)
1980 - 1989
(93)
1970 - 1979
(35)
1960 - 1969
(23)
1950 - 1959
(5)
1940 - 1949
(5)
1920 - 1929
(2)
1900 - 1909
(1)
Time Period of Creation
2001-
(126)
1989-2000
(94)
1945-1989
(28)
1901-2000
(2)
1918-1939
(1)
Country
Poland
(1012)
United Kingdom
(4)
Russia (Federation)
(3)
Germany
(2)
United States
(2)
Kiribati
(1)
unknown (usa)
(1)
Language
Polish
(1009)
English
(9)
Russian
(4)
German
(2)
Audience Group
Oficerowie
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Demographic Group
Literatura niemiecka
(1)
Subject
Wojska l─ůdowe
(906)
Land forces
(676)
Działania taktyczne
(106)
Dowodzenie (wojsko)
(99)
Tactical operations
(94)
Command and control
(84)
Lotnictwo wojsk l─ůdowych
(55)
Operations
(54)
Air forces
(51)
Siły powietrzne
(50)
Szkolenie wojskowe
(46)
Command post exercises
(43)
Działania operacyjne
(43)
Stanowiska i punkty dowodzenia
(43)
─ćwiczenia dow├│dczo-sztabowe
(43)
Military training
(40)
Taktyka
(40)
Akademia Obrony Narodowej
(39)
Akademia Sztuki Wojennej
(38)
Army aviation
(38)
Command and control centres and posts
(38)
Dowodzenie taktyczne
(33)
Zabezpieczenie logistyczne
(33)
Tactics
(31)
Zwi─ůzki taktyczne
(31)
Command and control systems
(30)
NATO
(30)
Tactical brigade size unit or higher
(30)
Logistic support
(29)
Tactical command
(29)
Air defence
(26)
Logistyka wojskowa
(26)
Akademia Sztabu Generalnego Wojska Polskiego
(25)
Operacje po┼é─ůczone
(22)
Simulation
(22)
Symulacja
(22)
ż brak haseł ang
(22)
┼ü─ůczno┼Ť─ç wojskowa
(21)
Academy of the General Staff of the Polish Army
(20)
Civil-military cooperation
(20)
Joint operations
(20)
Siły zbrojne
(20)
Sztuka operacyjna
(20)
Współpraca cywilno-wojskowa
(20)
Military communications
(19)
Military logistics
(19)
Obrona przeciwlotnicza
(19)
Działania (wojsk.)
(17)
Subunits (mil.)
(17)
National Defence University
(16)
Operational art
(16)
Rozpoznanie wojskowe
(15)
Systemy dowodzenia
(15)
Współdziałanie wojsk
(15)
─ćwiczenia wojskowe
(15)
Armed forces
(14)
Military exercises
(14)
Military theory
(14)
My┼Ťl wojskowa
(14)
Obrona powietrzna
(14)
Operacje pokojowe
(14)
Prognostyka wojskowa
(14)
Air support
(13)
Fire support
(13)
II wojna ┼Ťwiatowa (1939-1945)
(13)
Military forecasting
(13)
Peace operations
(13)
Troops cooperation
(13)
Wsparcie lotnicze
(13)
Wsparcie ogniowe
(13)
Decisions
(12)
Decyzje (wojsko)
(12)
Dowodzenie operacyjne
(12)
Dow├│dcy
(12)
Planowanie (wojsk.)
(12)
Walka
(12)
Corps (mil.)
(11)
Military intelligence, reconnaissance and surveillance
(11)
Operational brigade size unit or higher
(11)
Planning (mil.)
(11)
Przegrupowanie wojsk
(11)
Systemy ┼é─ůczno┼Ťci i transmisji informacji
(11)
Wojsko
(11)
Zdolno┼Ť─ç bojowa
(11)
Zwi─ůzki operacyjne
(11)
Artyleria
(10)
Bezpieczeństwo narodowe
(10)
Brigade (mil.)
(10)
Communication and transmission systems
(10)
Dow├│dztwo
(10)
Electronic warfare
(10)
Engineer support
(10)
Headquarters
(10)
Kształcenie wojskowe
(10)
Military education
(10)
Military movement
(10)
Military teleinformatic systems
(10)
Operacje obronne
(10)
Operational command
(10)
Systemy teleinformatyczne wojskowe
(10)
Subject: work
Przegl─ůd Wojsk L─ůdowych (czasop.)
(1)
Subject: time
1901-2000
(49)
2001-
(44)
1945-1989
(32)
1939-1945
(8)
1989-2000
(7)
1801-1900
(4)
1918-1939
(4)
1701-1800
(3)
1301-1400
(2)
1401-1500
(2)
1501-1600
(2)
1601-1700
(2)
1901-
(2)
1201-1300
(1)
1989-
(1)
2001-0
(1)
Subject: place
Polska
(90)
Poland
(45)
Stany Zjednoczone (USA)
(11)
Niemcy
(7)
Wielka Brytania
(6)
Wroc┼éaw (woj. dolno┼Ťl─ůskie)
(4)
ZSRR
(4)
Europa
(3)
Rosja
(3)
Afryka Północna
(2)
Ameryka Południowa
(2)
Azja
(2)
Central and Eastern Europe
(2)
Drawsko Pomorskie (woj. zachodniopomorskie ; okr─Ög)
(2)
Europa Środkowo-Wschodnia
(2)
Kraje NATO
(2)
NATO countries
(2)
Afganistan
(1)
Afryka
(1)
Ameryka Północna
(1)
Czech Republic
(1)
Czechy
(1)
Dania
(1)
Denmark
(1)
Europa Wschodnia
(1)
Germany
(1)
Great Britain
(1)
Irak
(1)
NRD
(1)
Polska (cz─Ö┼Ť─ç wschodnia)
(1)
RFN
(1)
United States (USA)
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Zatoka Perska
(1)
Genre/Form
Prace naukowo-badawcze
(249)
Scientific research papers
(232)
Rozprawa doktorska
(111)
Doctoral thesis
(86)
Materiały konferencyjne
(24)
Regulaminy i instrukcje wojskowe
(22)
Conference materials
(19)
Academic handbook
(18)
Podr─Öcznik akademicki
(18)
Rozprawa habilitacyjna
(16)
Postdoctoral degree
(14)
Praca licencjacka
(14)
Opracowanie
(11)
Dokumenty elektroniczne
(10)
Podr─Öcznik
(6)
Praca magisterska
(5)
Materiały pomocnicze
(4)
Monografia
(4)
Praca zbiorowa
(4)
Program szkolenia
(4)
Programy nauczania
(4)
Lecture
(3)
Military regulations and instructions
(3)
Pami─Ötniki niemieckie
(3)
Publikacja bogato ilustrowana
(3)
Training program
(3)
Handbook
(2)
Mapy wojskowe
(2)
Military maps
(2)
Skrypt (typ publikacji)
(2)
Wykład
(2)
Album
(1)
Auxiliary materials
(1)
Bibliografia wojskowa
(1)
Bibliografia zawarto┼Ťci czasopism
(1)
Curricula
(1)
Document templates
(1)
Film wojenny
(1)
Handbooks
(1)
Powie┼Ť─ç
(1)
Praca magisterska (2018)
(1)
Program nauczania
(1)
Referat
(1)
Regulamin dzia┼éa┼ä wojsk chemicznych wojsk l─ůdowych
(1)
Regulamin dzia┼éa┼ä wojsk in┼╝ynieryjnych wojsk l─ůdowych
(1)
Rozprawy habilitacyjne (2011)
(1)
Rozprawy habilitacyjne (2012)
(1)
Teaching programs
(1)
Wzory dokument├│w
(1)
Domain
Bezpiecze┼ästwo i wojskowo┼Ť─ç
(285)
Historia
(19)
Edukacja i pedagogika
(12)
Socjologia i społeczeństwo
(3)
Zarz─ůdzanie i marketing
(3)
Informatyka i technologie informacyjne
(2)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Literaturoznawstwo
(1)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(1)
Psychologia
(1)
Transport i logistyka
(1)
1025 results Filter
No cover
Journal
In basket
Sygnatura MON: Czytelnia Główna
Sygnatura czasopisma: P.I.69
Stanowi kontynuacj─Ö: Przegl─ůd In┼╝ynieryjny
W po┼é─ůczeniu z Przegl─ůdem Morskim i Przegl─ůdem Si┼é Powietrznych utworzono Przegl─ůd Si┼é Zbrojnych.
Dost─Öpne tak┼╝e w Wypo┼╝yczalni sygn.C/121
Zawarto┼Ť─ç zasobu Czytelnia G┼é├│wna P.I.69
1959 nr 1-6
1960 nr 1-12 + dodatek
1961 nr 1-12+ dodatek
1962 nr 1-12 +dodatki
1963 nr 1-12 + dodatki
1964 nr 1-12 + dodatki
1965 nr 1-7,9-12+ dodatki
1966 nr 1-12 + dodatki
1967 nr 1-12 + dodatki
1968 nr 1-12 + dodatki
1969 nr 1-12 + dodatki
1970 nr 1-12 + dodatki
1971 nr 1-12 + dodatki
1972 nr 1-12 + dodatki
1973 nr 1-12 + dodatki
1974 nr 1-12 + dodatki
1975 nr 1-12 + dodatki
1976 nr 1-12 + dodatki
1977 nr 1-12 + dodatki
1978 nr 1-12 + dodatki
1979 nr 1-12 + dodatki + bibliografia 1969-79
1980 nr 1-12 + dodatki
1981 nr 1-12
1982 nr 1-12 + dodatek
1983 nr 1-12 + dodatki
1984 nr 1-12
1985 nr 1-12
1986 nr 1-12
1987 nr 1-12
1988 nr 1-12
1989 nr 1-12 (nr 12:bibliografia 1980-89)
1990 nr 1-12
1991 nr 1-12 brak 7
1992 nr 1-12 + dodatki
1993 nr 1-12 + dodatek
1994 nr 1-12 + dodatek
1995 nr 1-12 + dodatki
1996 nr 1-12 + dodatek
1997 nr 1-12 + dodatek. Dodatek do nr 9 Wrzosek M.: Praca taktycznej kom├│rki rozpoznawczej G2
1998 nr 1-12 + dodatek. Dodatek do nr 6 Kr─Öcikij J.: Kom├│rka operacyjna S3(G3 proce) wsie dowodzenia
1999 nr 1-12 + dodatki. Dodatek do nr 6 Kaczy┼äski S. Pododdzia┼éy og├│lnowojskowe wojsk l─ůdowych Rosji , Bia┼éorusi i Ukrainy; Dodatek do nr 12- Ochrona ┼Ťrodowiska na poligonach i garnizonowych placach ─çwicze┼ä
2000 nr 1-12 + dodatki,bibliografia 1989-2000. Dodatek do nr 3 - Kucera W., Nowak I., Ruminiak R.: Szkolenie z obrony przeciwchemicznej; Dodatek do nr 9- Matczy┼äski W., Raus A.: Dywizjon wsparcia bezpo┼Ťredniego w dzia┼éaniach taktycznych
2001 nr 1-12 + dodatki. Dodatek do nr 7- Matczy┼äski W., Raus A.: Kompania wsparcia w dzia┼éanich taktycznych; Dodatek do nr 11- Wi┼Ťniewski K.: Nauczanie budowy broni r─Öcznej w okresie szkolenia specjalisty; Dodatek do nr 12- Nowak I., Szuba B.: Praca oficera obrony przeciwchemicznej szczebla taktycznegego w toku dzia┼éa┼ä bojowych
2002 nr 1-7,9-12 +dodatki. Dodatek do nr 2- Matczyński W., Raus A.: Dywizjon wsparcia ogólnego w działaniach taktycznych; Dodatek do nr 11- Dziadas J., Żabierek A.: Przygotowanie systemu ognia pododdziałów zmechanizowanych i kierowanie ogniem w walce
2003 nr 1-12 + dodatki. Dodatek do nr 3- Smyk S.: Zabezpieczenie logistyczne batalionu w działaniach taktycznych; Dodatek do nr 4- Burawski Z. : Osłona inżynieryjna pozycji i ważnych obiektów w działaniach taktycznych; Dodatek do nr 8- Radomyski A.: Metodyka pracy sekcji OPL na stanowisku dowodzenia brygady zmechanizowanej
2004 nr 1-12+ dodatki
2005 nr 1-12 + dod.. Dodatek do nr 3. Plany-konspekty (karty pracy) do szkolenia pododdzia┼é├│w wojsk l─ůdowych; Dodatek do nr 6. Plany-konspekty do szkolenia pododdzia┼éw├│w wojsk l─ůdowych; Dodatek do nr10.W.Smolski, J.Stempien. System ┼é─ůczno┼Ťci batalionu (dywizjonu); Dodatek do nr 12. W.Janiak, P. Cieplinski. Zasady u┼╝ycia pododdzia┼é├│w wyposa┼╝onych w PPK "SPIKE-LR"
2006 nr 1-12 + CD spis tre┼Ťci 2001-06. Dodatek do nr 2. Realizacja szkolenia bojowego w trtakcie szkolenia podstawowego- poradnik; Dodatek do nr 3. J.Stanecki : Dzie┼ä techniczny; Dodatek do nr 9 CD : Struktury organizacyjne pododzia┼é├│w wybranych pa┼ästw s─ůsiaduj─ůcych z Polsk─ů; Dodatek do nr 11 CD :Taktyczny zesp├│┼é kontroli obszaru powietrznego ; Wojska powietrznodesantowe si┼é zbrojnych Rosji; Dodatek do nr 12 CD spis tre┼Ťci Nr 1/2001 - 12/2006
2007 nr 1-6
2008 nr 1-12. CD O terroryzmie, operacjach stabilizacyjnych i innych zagadnieniach; CD Vademecum obsługiwania technicznego pojazdów . CD Funkcjonowanie posterunku obserwacyjnego; Afganistan. Prowincja Ghazni
2009 nr 1-12. CD spis tre┼Ťci 2007-2008; CD Tera┼║niejszo┼Ť─ç i przysz┼éo┼Ť─ç wojsk in┼╝ynieryjnych; CD50 lat PWL
2010 nr 1-12
2011 nr 1-12
2012 nr 1-3, nr 1-3
2013 nr 1-3 zakończono wydawanie
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/2484 (10 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. P/4062 (3 egz.)
No cover
Book
In basket
(Land Warfare : Brassey's New Battlefield Weapons Systems and Technology Series ; vol. 11)
ISBN: 1-85753-048-9 (Wk. Brytania)
Indeks Bibliogr.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 1315/III (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/9663 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5462/R (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 9329/P (5 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/8571 (8 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. S/8571 - 356.8 (1 egz.)
Book
In basket
Wojska l─ůdowe Stan├│w Zjednoczonych / Konrad Banach. - Warszawa : Bellona, cop 2015. - 375, [1] s. ; 24 cm.
(Biblioteka Wiedzy Wojskowej)
ISBN: 978-83-11-13422-5
U dołu okł.: Struktura i zadania. Armie, korpusy, dywizje, brygadowe zespoły bojowe, brygady wielozadaniowe.
Bibliogr. s. 370-[376].
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 21855/III (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 21854/III - 355.12 (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteka Wiedzy Wojskowej. Rodzaje Wojsk i Sił Zbrojnych)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. P/3942 (10 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 168/IV (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 61295 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 3 branches. Expand the list to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/9162 (16 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. S/9162 - 355.13 (1 egz.)
Egzemplarz archiwalny, po zarezerwowaniu dost─Öpny w Czytelni
Copies are only available in the library: sygn. 72354 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Military ballistics : a basic manual / G.M. Moss, D.W. Leeming, C.L. Farrar. - London ; Washington : Brassey's, 1995. - XIII, 215 s. : fot., rys. ; 25 cm.
(Land Warfare : Brassey's New Battlefield Weapons Systems and Technology Series Into the 21st Century ; vol. 1)
ISBN: 1-85753-084-5
Rev. ed.
Bibliogr. - Index
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 2360/III (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/1973 (20 egz.)
No cover
Book
In basket
Czołgi ['94] / Igor Witkowski. - Warszawa : WiS, 1993. - 334 s. : fot. (w tym kolor.), rys. ; 20 cm.
(Kompendium Uzbrojenia Wsp├│┼éczesnych Wojsk L─ůdowych ; t. 1)
ISBN: 83-86028-03-3
Bibliogr.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 1444/II (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. S/2740 (18 egz.)
Book
In basket
Sygnatura MON: DWL─ůd. wew. 115/2008
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6800/R, 6596/R (24 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypo┼╝yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6514/R (26 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 6514/R - Regulaminy i instrukcje wojskowe (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Sygnatura czasopisma: P.I.1479
Stanowi kontynuacj─Ö: Pogl─ůdy i Do┼Ťwiadczenia
Zawarto┼Ť─ç zasobu Czytelnia G┼é├│wna P.I.1479
2003 nr 1-4
2004 nr 1-4 + dod.
2005 nr 1-4
2006 nr 1-4
2007 nr 1-4
2008 nr 1-4
2009 nr 1-4
2010 nr 1-4
2011 nr 1-4
2012 nr 1-2
2013 nr 1-4
2014 nr 1-4
2015 nr 1-4
Ostatnio wpłynęły zeszyty:
Czytelnia Główna bl.14: 2016 vol. 48, nr 1 (179), vol. 48, nr 2 (180)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again