Form of Work
Ksi─ů┼╝ki
(1254)
Artykuły
(827)
Publikacje naukowe
(8)
Publikacje informacyjne
(2)
Author
Wołejszo Jarosław (1962-)
(163)
Sirko Stanisław (1961-)
(80)
Kie┼╝un Witold
(68)
Gawliczek Piotr (1954-)
(64)
Sienkiewicz Piotr (1945-)
(63)
Stachowiak Zenon (1950-)
(55)
Kowalkowski Stanisław (1964-)
(51)
Kurek Sylwester T. (1972-)
(49)
Polak Andrzej (1964-)
(47)
Kozerawski Dariusz S. (1967-)
(46)
Czupryński Andrzej (1960-)
(45)
Letkiewicz Arkadiusz (1965-)
(45)
Dela Piotr (1968-)
(38)
Grenda Bogdan (1970-)
(38)
Kostka, Ewa
(38)
Fr─ůczek Mariusz (1971-)
(35)
Smyk Stanisław (1960-)
(35)
Posobiec Jan (1963-)
(34)
Wrzosek Marek (1963-)
(34)
Kubiński Marek (1966-)
(32)
Marczyk Maciej (1969-)
(32)
Janczak J├│zef (1950-)
(28)
Bartnik Ryszard (1963-)
(25)
Kuliczkowski Marian (1951-)
(25)
Jałowiec Tomasz (1976-)
(24)
Wi─Öcek Wojciech (1974-)
(24)
Zieliński Tadeusz (1973-)
(24)
Nyszk Wojciech (1964-)
(23)
Całkowski Tomasz (1972-)
(22)
Kostka Ewa (1978- )
(22)
Szel─ůg Krzysztof (1952-)
(21)
Zajas Stanisław (1952-)
(21)
Biernacik Bartosz (1976-)
(20)
Sienkiewicz, Piotr (1945-)
(20)
Śladkowski Stanisław (1947-)
(20)
Szymczyk-Golan Monika
(19)
El Ghamari Magdalena (1971-)
(18)
Kr─Öcikij Janusz (1964- )
(18)
Majewski Tomasz (1963-)
(18)
Markiewicz Telesfor Marek (1956-)
(18)
Bębenek Bogusław (1954-)
(17)
Elak Leszek (1971-)
(17)
Marszałek Maciej (1962-)
(17)
Sobolewski Grzegorz (1965-)
(17)
Soboń Andrzej (1971-)
(17)
Ciunowicz, Ewa (1978-)
(16)
Kaczmarek Waldemar (1954-)
(16)
Kurek Dorota (1986-)
(16)
Mijewska Jolanta
(16)
Schreiber Hanna
(16)
Akademia Obrony Narodowej
(15)
Ko┼Ťcielecki Lech (1952-)
(15)
Nowak Jacek (1961-)
(15)
Nowakowska-Krystman Aneta (1973-)
(15)
Płaczek Janusz (1956-)
(15)
Szczygielska Agnieszka (1978-)
(15)
Kalinowska Mirosława
(14)
Szpyra Ryszard (1953-)
(14)
Aksamitowska Eleonora
(13)
Jałowiec Tomasz (1976-). ORCID 0000-0002-6974-090X
(13)
Rzymski, Marcin
(13)
Szubińska Bożena
(13)
Cie┼Ťlak Eugeniusz (1966-)
(12)
Gawliczek, Piotr (1954-)
(12)
Gryz Jarosław (1971-)
(12)
Lotarski Piotr (1968-)
(12)
Mańkowski Romuald (1942-)
(12)
S├│jka Wojciech (1971-)
(12)
Glen Andrzej (1956-)
(11)
Mijewska Jolanta. (1968-)
(11)
Pieczywok Andrzej (1962-)
(11)
Smutniak Zenon (1950-)
(11)
Zuziak Janusz (1959-)
(11)
Chrobak Ryszard (1960-)
(10)
Huzarski Michał (1942-)
(10)
Kozub Marian (1952-)
(10)
Lidwa Witold (1950-)
(10)
Pawłowski Jacek (1946-)
(10)
Smolny D─ůbr├│wka
(10)
Flis, J├│zef (1949-)
(9)
Kołodziejczak Malwina Ewa
(9)
Polak, Andrzej (1964-)
(9)
Tryk Katarzyna (1993-)
(9)
Cie┼Ťlar Pawe┼é (1949-)
(8)
Ciunowicz, Ewa
(8)
Grzyb Jerzy (1973-)
(8)
Kitler Waldemar (1957-)
(8)
Knetki Jan (1953-)
(8)
Koliński Krzysztof
(8)
Pi─ůtek Zbigniew (1964-2015)
(8)
Strzoda Marek (1965-)
(8)
Słomka, Leszek (1964-)
(8)
Winkler Wojciech (1964-)
(8)
Wojnarowski Jan (1943-)
(8)
Antczak Anna (1979-)
(7)
Gotowała Jerzy (1941-)
(7)
Hynowski Zbigniew (1970-)
(7)
Kajetanowicz Jerzy
(7)
Kalinowska Mirosława. (1968-)
(7)
Kott Grzegorz (1959-)
(7)
Year
2010 - 2019
(1263)
2000 - 2009
(820)
Time Period of Creation
2001-
(47)
Country
Poland
(2079)
Language
Polish
(2079)
Subject
Akademia Obrony Narodowej
(2046)
Bezpieczeństwo narodowe
(63)
Wojska l─ůdowe
(45)
Szkolnictwo wojskowe wy┼╝sze
(44)
Siły zbrojne
(40)
Bezpieczeństwo informacyjne
(38)
Terroryzm
(37)
Podróże służbowe wojskowe
(34)
Szkolenie wojskowe
(31)
Nauczanie na odleg┼éo┼Ť─ç
(30)
─ćwiczenia dow├│dczo-sztabowe
(30)
Policja
(28)
Siły powietrzne
(28)
NATO
(25)
Zarz─ůdzanie kryzysowe
(25)
Działania sieciocentryczne
(24)
Akademia Obrony Narodowej. Wydział Strategiczno-Obronny
(22)
Bezpieczeństwo międzynarodowe
(22)
Dowodzenie (wojsk.)
(22)
Outsourcing
(22)
Logistyka wojskowa
(20)
Polski Kontyngent Wojskowy w składzie Międzynarodowych Sił Stabilizacyjnych w Republice Iraku
(20)
Konflikty zbrojne
(18)
Administracja
(17)
Edukacja dla bezpieczeństwa
(17)
Akademie wojskowe
(16)
Lotnictwo wojskowe
(16)
Obronno┼Ť─ç pa┼ästwa
(16)
Operacje reagowania kryzysowego
(16)
Prezentacje i wyst─ůpienia
(16)
Artyleria
(15)
Dysertacje naukowe
(15)
Erasmus (program)
(15)
Kontyngenty wojskowe
(15)
Logistyka
(15)
Przygotowania obronne państwa
(14)
Rzeczywisto┼Ť─ç wirtualna
(14)
Samorz─ůd terytorialny
(14)
Strategia bezpieczeństwa
(14)
Sytuacja kryzysowa
(14)
Cele bojowe
(13)
Kształcenie wojskowe
(13)
Logistyka gospodarcza
(13)
Operacje pokojowe
(13)
Przestrzeń powietrzna
(13)
Sztuka wojenna
(13)
Wojsko
(13)
Współpraca cywilno-wojskowa
(13)
Europejskie Kolegium Bezpieczeństwa i Obrony
(12)
Innowacje
(12)
Kadry (wojsk.)
(12)
Stra┼╝ graniczna
(12)
Studenci
(12)
Bezpieczeństwo publiczne
(11)
Informacja (wojsk.)
(11)
Komunikacja mi─Ödzykulturowa
(11)
Oficerowie (wojsk.)
(11)
Bioterroryzm
(10)
Obrona powietrzna
(10)
Prace dyplomowe
(10)
Wspólna Polityka Zagraniczna i Bezpieczeństwa UE
(10)
Zarz─ůdzanie jako┼Ťci─ů
(10)
Broń biologiczna
(9)
Działania przeciwpartyzanckie
(9)
Improwizowane urz─ůdzenia wybuchowe
(9)
Kontrola przestrzeni powietrznej
(9)
Siły stabilizacyjne w Iraku
(9)
─ćwiczenia wspomagane komputerowo
(9)
Deklaracja bolońska (1999)
(8)
Dow├│dcy
(8)
Działania nieregularne
(8)
Działania operacyjne
(8)
Działania wojsk poza granicami państwa
(8)
GIS
(8)
Kadry
(8)
Kursy obronne wy┼╝sze
(8)
Potencjał obronny państwa
(8)
Przemysł zbrojeniowy
(8)
Stanowiska i punkty dowodzenia
(8)
System obronny państwa
(8)
Transformacja w wojsku
(8)
Zabezpieczenie logistyczne
(8)
Zdolno┼Ť─ç bojowa
(8)
Łańcuch dostaw
(8)
Absolwenci szkół wojskowych
(7)
Działania w rejonie zurbanizowanym
(7)
Globalizacja
(7)
Kobiety (żołnierze)
(7)
Kultura organizacyjna
(7)
Podr├│┼╝e szkoleniowe
(7)
Sie─ç telekomunikacji wojskowej
(7)
Stra┼╝ po┼╝arna
(7)
Szkolnictwo wy┼╝sze
(7)
Służby specjalne
(7)
Terroryzm powietrzny
(7)
Unia Europejska
(7)
Wsp├│lne Zadanie 2003 (─çwiczenie)
(7)
Zgrupowanie zadaniowe
(7)
Bezpieczeństwo
(6)
Bezpieczeństwo ekonomiczne państwa
(6)
Subject: time
2001-0
(58)
2001-
(50)
1901-2000
(38)
1989-2000
(38)
1901-
(14)
1945-
(6)
1918-
(3)
1989-
(3)
1801-
(1)
1918-1939
(1)
Subject: place
Polska
(58)
Irak
(26)
Ukraina
(8)
Afganistan
(5)
Stany Zjednoczone
(4)
Kłodzko 2013 (ćwiczenie)
(3)
Rosja
(3)
Afryka Północna
(2)
Białystok (woj. podlaskie)
(2)
Czechy
(2)
Europa
(2)
Kosowo
(2)
Niemcy
(2)
Pomorskie, wojew├│dztwo (od 1999)
(2)
Rozprawy doktorskie (2011)
(2)
Warszawa
(2)
Abchazja (Gruzja)
(1)
Akademia Obrony Narodowej
(1)
Austria
(1)
Bałtycki, region
(1)
Berlin Zachodni
(1)
Bezpieczeństwo
(1)
Bliski Wsch├│d
(1)
Blisko Wsch├│d
(1)
Bo┼Ťnia i Hercegowina
(1)
Dolno┼Ťl─ůskie, wojew├│dztwo
(1)
Egipt
(1)
Europa Środkowo-Wschodnia
(1)
Francja
(1)
Ghazni (Afganistan)
(1)
Grudzi─ůdz (woj. kujawsko-pomorskie)
(1)
Gruzja
(1)
Irlandia
(1)
Komunikacja drogowa
(1)
Kosowo (Serbia)
(1)
Kraje bałkańskie
(1)
Kujawsko-pomorskie, wojew├│dztwo
(1)
Logistyka
(1)
Lubuskie, wojew├│dztwo
(1)
Mazowieckie, wojew├│dztwo (od 1999 r.)
(1)
Mołdawia
(1)
Naddniestrze (Mołdawia ; region autonom.)
(1)
Podkarpackie, wojew├│dztwo
(1)
Podlasie
(1)
Podlaskie, wojew├│dztwo
(1)
Polska a Słowacja
(1)
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Pułtusk (woj. mazowieckie ; okręg)
(1)
Rozprawy doktorskie (2012)
(1)
Sahel
(1)
Somalia
(1)
Suwałki (woj. podlaskie ; okręg)
(1)
Syria
(1)
Szczecin (woj. zachodniopomorskie)
(1)
Tunezja
(1)
Turcja
(1)
Wa┼ébrzych (woj. dolno┼Ťl─ůskie)
(1)
Wieluń
(1)
Wojew├│dztwo (adm.)
(1)
┼Ül─ůskie, Wojew├│dztwo (od 1999)
(1)
Genre/Form
Materiały konferencyjne (2013)
(129)
Materiały konferencyjne
(120)
Materiały konferencyjne (2011)
(110)
Rozprawy doktorskie (2016)
(80)
Rozprawy doktorskie (2015)
(77)
Materiały konferencyjne (2016)
(73)
Materiały konferencyjne (2015)
(65)
Materiały konferencyjne (2008)
(62)
Materiały konferencyjne (2009)
(62)
Rozprawy doktorskie (2013)
(62)
Materiały konferencyjne (2014)
(60)
Materiały konferencyjne (2007)
(56)
Rozprawy doktorskie (2012)
(54)
Materiały konferencyjne (2012)
(51)
Rozprawy doktorskie (2014)
(43)
Materiały konferencyjne (2006)
(32)
Rozprawy doktorskie (2011)
(31)
Bibliografia wojskowa
(30)
Materiały konferencyjne (2003)
(29)
Sprawozdania z konferencji (2004)
(29)
Rozprawy doktorskie (2009)
(28)
Materiały konferencyjne (2010)
(27)
Materiały konferencyjne (2004)
(22)
Rozprawy doktorskie (2010)
(20)
Sprawozdania z konferencji
(20)
Sprawozdania z konferencji (2003)
(19)
Prace naukowo-badawcze (2010)
(16)
Materiały konferencyjne (2005)
(14)
Sprawozdania z konferencji (2008)
(13)
Antologie
(12)
Prace naukowo-badawcze (2016)
(12)
Rozprawy habilitacyjne (2011)
(12)
Sprawozdania z ćwiczeń
(12)
Prace naukowo-badawcze (2009)
(11)
Rozprawy habilitacyjne (2013)
(11)
Sprawozdania z konferencji (2007)
(11)
Sprawozdania (2008)
(10)
Prace naukowo-badawcze
(9)
Prace naukowo-badawcze (2012)
(9)
Prace naukowo-badawcze (2015)
(9)
Rozprawy habilitacyjne (2003)
(8)
Prace naukowo-badawcze (2003)
(7)
Prace naukowo-badawcze (2005)
(7)
Rozprawy habilitacyjne (2009)
(7)
Sprawozdania (2007)
(7)
Sprawozdania z konferencji (2005)
(7)
Prace naukowo-badawcze (2011)
(6)
Rozprawy habilitacyjne (2001)
(6)
Rozprawy habilitacyjne (2008)
(6)
Rozprawy habilitacyjne (2006)
(5)
Rozprawy habilitacyjne (2007)
(5)
Rozprawy habilitacyjne (2012)
(5)
Rozprawy habilitacyjne (2004)
(4)
Rozprawy habilitacyjne (2005)
(4)
Sprawozdania (2013)
(4)
Sprawozdania z ćwiczeń (2012)
(4)
Materiały konferencyjne (2002)
(3)
Materiały pomocnicze dla szkół wyższych
(3)
Prace naukowo-badawcze (2014)
(3)
Rozprawy habilitacyjne (2002)
(3)
Rozprawy habilitacyjne (2010)
(3)
Sprawozdania (2004)
(3)
Sprawozdania (2005)
(3)
Sprawozdania (2009)
(3)
Sprawozdania z konferencji (2006)
(3)
Sprawozdania z ćwiczeń (2003)
(3)
Sprawozdania z ćwiczeń (2004)
(3)
Artykuł (czasop.)
(2)
Bibliografia
(2)
Military bibliography
(2)
Operacje reagowania kryzysowego
(2)
Prace naukowo-badawcze (2008)
(2)
Prace naukowo-badawcze (2013)
(2)
Sprawozdania
(2)
Sprawozdania (2010)
(2)
Sprawozdania z konferencji (2009)
(2)
Sprawozdania z konferencji (2011)
(2)
Sprawozdania z ćwiczeń (2014)
(2)
Albumy
(1)
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Artykuł z czasopisma wojskowego
(1)
Bibliografie
(1)
Konflikty zbrojne
(1)
Prace doktorskie (2013)
(1)
Prace doktorskie (2016)
(1)
Prace naukowo-badawcze (2006)
(1)
Programy nauczania
(1)
Programy nauczania dla szkół wyższych
(1)
Przemysł zbrojeniowy
(1)
Publicystyka
(1)
Sprawozdania (2001)
(1)
Sprawozdania (2002)
(1)
Sprawozdania (2006)
(1)
Sprawozdania z konferencji (2001)
(1)
Sprawozdania z konferencji (2002)
(1)
Sprawozdania z konferencji (2015)
(1)
Sprawozdania z ćwiczeń (2005)
(1)
Sprawozdania z ćwiczeń (2006)
(1)
Stra┼╝ po┼╝arna
(1)
Domain
Bezpiecze┼ästwo i wojskowo┼Ť─ç
(6)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(4)
Edukacja i pedagogika
(1)
2084 results Filter
Authority data
Akademia Obrony Narodowej (hasło przedmiotowe)
Nieużywane formy hasła: Akademia Obrony Narodowej (Warszawa) ; AON ; Warszawa - Akademia Obrony Narodowej
No cover
Book
In basket
Chancellor's department role in the developement od National Defence University / Tomasz Baszczyński // W: National Defence University - 25th anniversary perspective : traditions, modernity, development / ed. by Dariusz S. Kozerawski ; National Defence University. - Warszawa : AON, 2015. - S. 112-119.
No cover
Book
In basket
Znaczenie Pionu Kanclerza w rozwoju Akademii Obrony Narodowej / Tomasz Baszczy┼äski // W: XXV lat Akademii Obrony Narodowej : tradycje, wsp├│┼éczesno┼Ť─ç, perspektywy / pod red. Dariusza S. Kozerawskiego ; Akademia Obrony Narodowej. - Warszawa : AON, 2015. - S. 115-122.
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Święto Akademii. - (Z życia uczelni) / Ewa Ciunowicz //Biuletyn Akademii Obrony Narodowej. - 2007, nr 4, s. 33-34 : fot.
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Akademia Obrony Narodowej : nowe wyzwania / Anna Antczak // Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej. - ISSN 1897-7065. - 2009, nr 1, s. 136-141 : fot. kolor., rys. kolor.
(Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej ; nr 1/2009)
No cover
Article
In basket
Instytut Badań Strategicznych Akademii Obrony Narodowej / Anna Antczak // Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej. - ISSN 1897-7065. - 2009, nr 4, s. 180 : fot. kolor.
(Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej ; nr 4/2009)
No cover
Article
In basket
Skupię się na konkretach / Tomasz Baszczyński ; rozm. Marcin Rzymski // Biuletyn Akademii Obrony Narodowej. - 2013, nr 1, s. 3-4 : fot.
No cover
Article
In basket
Dwudziestolecie Akademii Obrony Narodowej / Dariusz Br─ů┼╝kiewicz // Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej. - ISSN 1897-7065. - 2010, nr 4, s. 197-199 : fot. kolor.
(Kwartalnik Bellona / Ministerstwo Obrony Narodowej ; nr 4/2010)
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Najwa┼╝niejsze wydarzenia minionych 20 lat / Ewa Ciunowicz // Biuletyn Akademii Obrony Narodowej. - 2010, nr 3, s. 8-17 : fot.
No cover
Article
In basket
Promocja 2011 / Ewa Ciunowicz // Biuletyn Akademii Obrony Narodowej. - 2011, nr 3, s. 19-21 : fot. .
No cover
Article
In basket
XX-lecie Akademii Obrony Narodowej / Ewa Ciunowicz // Biuletyn Akademii Obrony Narodowej. - 2010, nr 3, s. 4-6 : fot.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again